ADLER se zodpověděl na mnoho odborných dotazů na veletrzích Frontale a Holz-Handwerk

Všechny cesty vedou k ADLER! S nepřehlédnutelnou žlutou plechovkovou stěnou byly nové expozice předního rakouského výrobce povrchových úprav na veletrzích Holz-Handwerk a Fensterbau Frontale skutečným lákadlem - a představený „barevný plán“ návštěvníky skutečně nadchl!
12. 4. 2024

Společnost ADLER byla po všechny čtyři dny veletrhu dobře připravena na velké davy: skupina zaměstnanců přivítala hosty obou veletrhů a představila – kromě působivého sortimentu – jednu z největších předností společnosti ADLER: fundované osobní poradenství a prozákaznický přístup. „Měli jsme spoustu dobrých diskuzí, které šly skutečně do hloubky,“ řekl Richard Mölk, vedoucí divize okenního průmyslu a průmyslových dřevěných konstrukcí, který byl šťastný ze zajímavých odborných kontaktů ve Fensterbau Frontale. Středem zájmu byly inovace produktů ADLER - obzvláště jednoduchý a účinný systém vchodových dveří Aquawood Dura, trvale udržitelný systém na okna Aquawood Finapro Terra a barva na plastové díly Polycolor.

Dřevozpracující řemesla: zbavte se rozpouštědel


Tým ADLER na veletrhu Holz-Handwerk také zodpověděl mnoho dotazů, zejména ohledně vodou ředitelných barev, říká manažer obchodu ADLER pro jih Německa Andreas Fischbacher. „Toto téma je pro tesaře a stolaře velmi aktuální a většina z nich je již otevřena změně.“ Proč? Protože u ADLER se můžete spolehnout na bezpodmínečnou kvalitu – a to je i případ transparentního laku na nábytek Bluefin Unistar, který je zcela bez VOC, neuvěřitelně snadno zpracovatelná a vytváří dokonalý povrch i na problematických dřevinách, jako je např. jako dub. To dokazovaly i dva velmi obdivované odkládací stolky od výrobce nábytku Anrei, které ADLER na veletrh přivezl. „Obecně mě velmi těší, že už nejsme zastoupeni jen na vlastním stánku, ale že nás najdete téměř ve všech halách veletrhu. Ať už jde o ukázky lakování na automatických stříkacích strojích nebo u výrobců stříkacích zařízení až po exkluzivní výstavu vzorků našich povrchů cechem bavorských tesařů – tato všestrannost dokazuje, že naše práce je mezi zákazníky odměněna,“ zdůrazňuje Fischbacher.

ADLER - V našich žilách proudí barva

Se zhruba 730 zaměstnanci je ADLER předním rakouským výrobcem barev, laků a prostředků na ochranu dřeva. Společnost založenou v roce 1934 Johannem Berghoferem, dodnes rodinný podnik, řídí ve třetí generaci Andrea Berghoferová. Přibližně 21 000 tun barvy každoročně opouští továrnu ve Schwazu a dostává se k zákazníkům ve více než 30 zemích po celém světě. ADLER má distribuční společnosti v Německu, Itálii, Polsku, Holandsku, Švýcarsku, České republice a na Slovensku; jediným výrobním místem je ADLER-Werk Lackfabrik ve Schwazu / Tyrolsku (AT). ADLER je první společností ve svém oboru, která je od roku 2018 100% klimaticky neutrální. Společnost ADLER snížila svou ekologickou stopu na minimum pomocí mnoha opatření. Zbytkové emise, kterým se i navzdory všem těmto opatřením nelze vyhnout, kompenzuje společnost ADLER koupí uznávaných certifikátů o ochraně klimatu, čímž pomáhá financovat nové projekty v oblasti ochrany klimatu.

© by adler-lacke.com